Форум ещё живой?, Нужен сис.Админ на проект |
Здравствуйте, гость Вход | Регистрация
Наши новости:
|

|
|
Форум ещё живой?, Нужен сис.Админ на проект |
Vladorld
|
26.6.2025, 22:04
|
|
ну или наоборот доделать кс 1.6 Еще cs Legacy выглядит неплохо судя по трейлеру ![]() Скачать КС 1.6
|
Поблагодарили 1 раз
|
|
usercn
|
28.6.2025, 9:59
![]() |
ADEPT, Цитата А можна вашу назву проеку, цікаво що ви 19 років тримаєте, на скільки я знаю нема старше проекту чим мій. Я в ці сфері з 2008 року і помню всі крутпні проекти. Проект чернігівських DNET серверів. Відкриті у 2003 року, але виключно для гравців локальної мережі інтернет-провайдера "Детинець".А вже з 2006 року сервери стали доступні ззовні мережі. В різні роки нараховувалось від 1 до 6 серверів. Але навіть чернігівські не найстаріші, бо була велика кількість Укртелекомівських серверів, які почали працювати з 2001-2002 року. На чернігівському сайті є перелік історичних серверів - Укртелеком, DNET, luckystrike, VBIOS, IPT, Atlant, Liga, Volia, Аdamant - найстаріші сервера з 2000-х років. Якщо ви вкладаєте на розкрутку 700-900 долларів на місяць - тоді зрозуміло. Я вкладаю 0 на розкрутку, а повні витрати на роботу серверів з оплатою сайта, сертифікату безпеки - складає близько 100 долларів на рік. ![]() Просунутий сервер з максимумом зброї, можливо старійший в Україні
[UA] DNET CS Public Server #1 |
|
|
|
![]() ![]() |